Pari etsii naista nuori pimppi

Hän huudahtaa ja keinuttaa lantiotaan villisti kalun kirnutessa kosteudesta litisevä pimppiä kameran linssin edessä. Paksukullinen keski-ikäinen mies asettaa turpean terskansa vasten muodokkaan vaalean rouvan pyöreitten pakaroitten välistä pilkistävä anusta. Hajamielisesti hän myöntyy, ikän kuin asia häntä jotenkin koskettaisi tai hänen lupaansa tarvittaisiin. Jyrki nousee toimiston nahkatuolista ja vetä Liisan luokseen Saanko luvan, vai tanssitaanko ensin? Mutta hyvä on, puhutaan meidän suhteesta myöhemmin, hauskaahan tämä oli. No niin, Kuvaus!" Liisa asettaa liukasteesta kiiltelevän sangen realistisen näköisen kullin Juhan peppua vasten. Pariskunta ei osoita tuntevansa toisiaan ja kohta Mikko tulee paikalle kertomaan vielä kohtauksen juonen. Hän katsoo peiliin nähden hyvin säilyneet kasvot ja ihon joka muutenkin oli hyvässä kunnossa, kosteutettuina mies ja nainen sängyssä aisurin vaimo ja lähes rypyttöminä. Anteeksi tuo yllättävä hiuksista tarttuminen, tämä minun rooli on kirjoitettu niin dominoivaksi, melkein julmaksi.". Niin Juha lennättä lastinsa Marin suuhun tämän avatessa suutaan kameralle ja esitellessä harmaan nesteen kuorruttaman kielensä. Olisiko mahdollista Karin pästessä repliikissän tähän asti japanitar nousee ylös ja istuutuu miesten väliin kumartuen imemän Marcon valtikkaa. Miten hän nyt kehtaisi peruuttaa? Ja kumpi silloin on rohkeampi? Aluksi Liisa painaa liian kevyesti ja Juha alkaa yllyttä, "Paina vaan, työnnä lujaaaaaah!" "Mmm, noinko?" kysyy Liisa ja tarkastaa terskan uponneen lähes kokonaan sisän.
  • Sex novellit miten sheivata alapä / N damer
  • Ainoastaan että aivan niin helposti asia ei hoidukaan. Kamera siirtyy kuvaamaan pyllistävän Marin peräpätä ja tämä katselee kujeilevasti kameraan. "Kyllä kuinka ejakuloida seksikauppoja ne on ihan oikeat, katsele vaan" sanoo Mari Juhalle joka jä kiinni neidon rintojen tuijottamisesta. Heti tämän jälkeen Ismo laukeaa lopulta Marin peppuun jolloin tämän hieman yllättämä ohjaaja käskee lopettamaan ja molempia Marin alapätä poranneita lopettamaan.
  • Aivan mahtavaa tavaraa!" onnittelee Mikko näyttelijöitän. Miehen kanssa ei ole enä paljoa aikaa jutella ennen kuvauksia mutta Liisa saa sen käsityksen että heillä olisi vielä yhteisiä kohtauksia myöhemmin.
  • Nyt tehdän tytöstä ihan ilma-tiivis! Marin peppu saa oman annoksensa liukastetta, samoin Ismon jäykkä kalu. Mikko tulee pian Liisan perässä ja ilmoittaa kohtauksen jatkuvan altaan reunalla, mikäli Liisa on valmis. Tässä asennossa me ei saada kunnon kuvaa.
pari etsii naista nuori pimppi