Juice naisellinen nainen lyrics kouvola

juice naisellinen nainen lyrics kouvola

XV Yö (Tauko III) (1980). Nainen naisellinen Nainen naisellinen Nainen naisellinen Nainen naisellinen Oo-o-oh. Hän on kaunis nainen hän todella käntä mun pän. Whoa-whoa-whoa, hänestä mä unta nän, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, oo-o-oh, hänen jäljessän leijui tuoksua ooppiumin, ja minä leijun myös silmin seisovin. Hän on nainen, hän miehestä ihmisen tehdä voi Kun elämä lyö hän ruhjeeni laastaroi Hänen syliinsä illoin kuskaan väsyneen pän Ja me voidetta saamme haavaan kirvelevän. Nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, oo-o-oh, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, oo-o-oh, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, oo-o-oh, nainen naisellinen Nainen naisellinen Nainen naisellinen Nainen naisellinen Oo-o-oh juice naisellinen nainen lyrics kouvola Nominate as Song of the Day). Naisellinen Nainen, this song is by, juice Leskinen and appears on the album. Hän on nainen josta silmät palaen unta näki Potifar. (En tiedä miten voisin tämän sanoin selittä. Hänen syliinsä illoin kuskaan väsyneen pän.
juice naisellinen nainen lyrics kouvola
Ja me voidetta saamme haavaan kirvelevän. Hänen jäljessän leijui tuoksua ooppiumin Ja minä leijun myös silmin seisovin Kuin huummeissa hulluna pyörin mä lähellä Whoa-whoa-whoa, ilmainen sexsi kypsää pillua levotonta unta nän.
  1. Whoa-whoa-whoa, levotonta unta nän, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, oo-o-oh, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, oo-o-oh, hän on nainen, hän miehestä ihmisen tehdä voi. Kuin huummeissa hulluna pyörin mä lähellä.
  2. Nainen naisellinen Nainen naisellinen Nainen naisellinen Nainen naisellinen. Oo-o-oh Laita, juice, leskinen soimaan ja ratko pättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Naisellinen nainen Lyrics : (En tiedä miten voisin tämän sanoin selittä / Minusta tämä on perin tärkeä) / Hän on vaimo ja äiti ja tytär ja rakastajatar / Hän on nainen josta silmät. Naisellinen nainen juice, leskinen -.
  3. Kun elämä lyö hän ruhjeeni laastaroi. Hän on vaimo ja äiti ja tytär ja rakastajatar Hän on nainen josta silmät palaen unta näki Potifar Hän on kaunis nainen hän todella livesex kesäteatterit uusimaa käntä mun pän Whoa-whoa-whoa, hänestä mä unta nän.
  4. Naisellinen nainen Juice Leskinen lyrics
  5. Nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, oo-o-oh, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, oo-o-oh, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, oo-o-oh, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, nainen naisellinen, oo-o-oh). (En tiedä miten voisin tämän sanoin selittä Minusta tämä on perin tärkeä).
juice naisellinen nainen lyrics kouvola

Pillu täynnä alaston nainen naurunappula

All lyrics ; Finnish; Search for song lyrics. Naisellinen nainen Juice, leskinen (En tiedä miten voisin tämän sanoin selittä Minusta tämä on perin tärkeä). Naisellinen Nainen, this song is by, juice, leskinen and appears on the album XV Yö (Tauko III) (1980). Unfortunately we don t have the lyrics for the song Naisellinen nainen yet. We have added the song to our site without lyrics so that you can listen to it and tell others what you think.

Juice naisellinen nainen lyrics kouvola - Juice Leskinen

Minusta juice naisellinen nainen lyrics kouvola tämä on perin tärkeä hän on vaimo ja äiti ja tytär ja rakastajatar. We at LetsSingIt do our best to provide all songs with lyrics. We have a large team of moderators working.