Päivän sää tampere uusikaupunki

päivän sää tampere uusikaupunki

(Sulkava) (KRA) Ei hetikän tuu niin nälkä, kun aina vähän haukkoo. (Kotka) (KRA) Helppo on herrana eleä, vaan on vaiva pätä varjellessa. (Räkkylä) (KRA) Kun iittiläin irvistä, niiv valkealaist hirvittä. (Kurikka) (KRA) Eloon elävän mieli." (Jämsä) (KRA) Elot entiset kuluu, rahat saadut raukenee. (Muurla) (KRA) Mitä hieronta jämsä sex estonia se haitta, vaik kerran koitta? (Muuruvesi) (KRA) Sulillaan sitä kokkoa ihteän ammutaan. (Nurmes) (KRA) Ärree kun kerijäläinen pakkasella. (Pusula) (KRA) Kun savolainen puhuu, on vastuu kokonaan kuulijalla. (Viipuri) (KRA) Siin on näkijä, miss on tekijä. (Kauhava) (KRA) Helppes kaora valmistu. (Suomusjärvi) (KRA) Puhujen asiat selkenee. (Asikkala) (KRA) Morsianihmisellä on kova kiirus aina. (Alajärvi) (KRA) Suora tiehä suuhun mänyö. (Kiuruvesi) (KRA) Ei ahkera taivassen päse paremman ku laiskaka. (Kirvu) (KRA) Lupa on koiran luuta purra, kokin suoloa kokea.

Päivän sää tampere uusikaupunki - T sm

(Kauhava) (KRA) Hoppee huoleks, vask vaevoiks ja paper pahoiks mieliks. (Marttila) (KRA) Ei raha syären eikä juaren lopu, saamattomuus sen tekee. ( Pori ) (KRA) Ei hassu hassu olisikaan, jollei järkeä puuttuisi. (Vilppula) (KRA) Silakkaa en syä enkä renkiä riiaa. (Impilahti) (KRA) Ensin on heinällä helinä, sitten rutu rukihilla. (Karkku) (KRA) Ei sota sitä katso, jos miehiä menee. (Rantsila) (KRA) Viina thai hieronta hämeenlinna manse sexshop mielen vivoittaa ja olut antaa voimaa. (Ilomantsi) (KRA) Huima hutunnii särpä, viisas ei velliikä. (Eno) (KRA) Suola ja sakea on köyhän makea. (Pohjois- Karjala ) (KRA) Asijast saa puhuu, mutt ei miästä mainita. (Kauhava) (KRA) Kiven vieres etsi seksitreffit runkkaus video vilja kasvaa. (Sotkamo) (KRA) Sillo siika kuttoo, kun on jässä järve reunat. (Kuusamo) (KRA) Kyllä luonto tikanpojan puuhun ajaa.
Paikkakuntakohtainen t sm s, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta s tietoa Suomeen ja ulkomaille. Maksuttomat kaikkien talousalueiden protesti- ja velkomustuomioilmoitukset. Osaisitko ratkaista t m n yksinkertaiselta n ytt v n yht l n?
päivän sää tampere uusikaupunki